21 Haziran 2011 Salı

Tekerlekli mobil iskeleler nasil hareket ettirilir

Tekerlekli mobil iskeleler nasıl hareket ettirilir?

Basit bir merdiven üstünde ve ötesinde ek destek olması gerektiğinde İskele yaygın inşaat sitelerinde kullanılır. Ticari iskele bir yüksek katlı binanın tüm yan ölçek ve çalışanların güvenliğini sağlamak için mekanizmalar kilitleme çeşitli yerinde kilitli iken, mobil iskele en çok bu drywallers, ressamlar, olduğu gibi, konut yapı bulunur malzemeleri uygulamak ya da kendi daha büyük bir yükseklikte bir yapı, ancak mobilite ile gerek marangoz ve seramik fayans ustası.

1
Yan parantez ve tüm sıkıca iskele hareketli önce güvenli olduğundan emin olun. Taşıma işlemi sırasında düşmenize neden olabilir iskele herhangi bir araç veya tehlikeli öğeleri kaldırın ve bunları daha sonra kolayca alabilirsiniz tarafa ayarlayın. Bunu taşımak çalışmadan önce herhangi işçiler iskele istifa var.

2
Yerine oturduğundan tekerlekler tutmak tekerlek kilitleme mekanizmaları için dört bacaklar kontrol edin. Bu genellikle kolayca kilitli ya da ayak kullanılarak açılabilir bir kolu ya da kelepçe olduğunu. Eğer iskele tahtalar tüm malzemeler kaldırıldı ve tüm yolcular platformu kapalı adım sonra tekerleklerin dört kilidini açın.

3
Zemin süpürme ve hiçbir enkaz ani durma noktasına iskele getirebilir tekerlekler yakalanmış olur sağlamak için taşımadan önce iskele yolundaki tüm kalıntıları temizleyin. Yeni konuma iskele itin. Eğer süpürme aşamasında gözden kaçırmış olabileceği sıkışıp enkaz nedeniyle herhangi bir potansiyel taşlama durur önleyebilirsiniz yavaşça hareket ettirin.

4
Iskele yeni konumuna taşındıktan sonra yere tekerlek mekanizmaları kilit. Tekrar kontrol edin tüm parantez ve her şeyin sıkıca yerine oturduğundan ve böylece güvenli olduğundan emin olun ve sizin proje üzerinde çalışmaya devam edebilmesi için yerine geri herhangi bir gereç ve malzeme koymak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder