21 Haziran 2011 Salı

iskele guvenlik kontrol listesi

İskele Güvenlik Kontrol Listesi

İskele emniyeti genel sanayi, tersane, deniz ve longshoring için OSHA standartlarında ele alınmaktadır. Standartları, kuşaklama tahtalar ve korkuluklar, yük maximums, inşaat, iskele üzerinde çalışmak için özel gereksinimleri verir. İskele güvenlik risk ekipman çöküşü, iskele, araç ve iskele ve elektrik çarpması düşme ağır malzemeler düşme işçiler vardır. Çalışan iskele güvenlik risk ve nasıl iskele güvenle çalışmak için kabul ederek, iskele uygun montaj eğitilmiş olması gerekir.

Kullanımdan Önce inceleyin

Denetleme ve mürettebat liderler sektöründe OSHA iskele standartlar ve düzenlemeler ile aşina olmalı ve gerekli tüm alanları yorum kullanmadan önce iskele muayene için standart bir kontrol listesi kullanmanız gerekir. Iskele muayene ve kullanımı ile ilgili bir güvenlik politikası uyum yönetmenize yardımcı olur. İskele OSHA standartlar ve düzenlemeler ve üreticinin talimatlarına göre kullanılmalıdır. Birçok kilit alanlarda temel, bacaklar ve parantez, kilitleme aygıtları ve kravat, çapraz üyeleri, plakalar, güverte ve korkuluklar da dahil olmak üzere, kullanımdan önce kontrol edilmelidir. Tabanı ve çapraz üyeleri hiçbir burkulma veya çözgü ile seviyede olmalıdır. Ayaklı uygun destekleme ile, çekül olmalıdır. Kilitleme cihazları ve bağları sıkı güvence altına alınmalıdır. Bütün plakalar, güverte ve korkuluklar yerde yapısında herhangi bir boşluk ya da gevşek parçaları ile yüklenmiş ve güvence altına alınmalıdır.

Kontrol Günlük İskele dikilen

Denetçiler, ekip liderleri ve çalışanları OSHA standartları ve üreticinin talimatlarına göre iskele güvenlik tehlikesi tanıma ve güvenli kullanımı ile ilgili uzman bir kişi tarafından, eğitilmelidir. İskele güvenlik risk, yanlış montaj, iskele sırasında yapılan doğru ve güvenli iş uygulamaları belirtileri açısından günlük olarak incelendikten ve aşınma ve tamiri veya değiştirilmesi gerektiğinde bu ekipman gözyaşı olması gerekir. Her gün gözden geçirilmelidir belirli alanlarda iskele sırasında platformlar, seviye ve bazlar, plakalar ve otokorkuluk güvenli bağlanma için iskele, güvenli erişim ve iş uygulamaları konur yükler vardır. Denetleme ve mürettebat neden bu yönetmelik ve üreticinin talimatına göre maximums aşmamak sağlamak için iskele üzerine yerleştirilen yükler dikkat edilmelidir. İşçi iskele güvenli erişim ve üzerine kadar atlama ya da iş yapmak için iskele üzerine tırmanmak zorunda olmamalıdır. Bazlar, kalas ve otokorkuluklar düzeyi ve güvenli, düzensiz değil ya da gevşek olduğu kontrol edilmelidir. Günlük denetim kontrol listesi günlük denetimler korumak ve belge yardımcı olur.

Kullanım Amacı sadece

İskele işçiler horseplay için ya da iş yapmak ulaşamadığı yükseklikte işçilere destek dışında herhangi bir amaç için, etrafında değil ise ağır yükler mağaza, malzeme taşımak için kullanılmamalıdır. İskele şekilde erişilebilir ve güvenli bir şekilde, üzerine tırmandı veya atladı olmamalıdır. Iskele üzerinde çalışan ağır araç ve gereçleri ile çalışan özellikle ederken, koşma, zıplama, ya da hızlı bir şekilde dolaşırım değil ederken iskele üzerinde yavaş ve dikkatli hareket etmelidir. Çalışan yönelik olarak güvenli bir çalışma yapmak için başka bir şey için iskele üzerinde olmamalıdır. Bir iskele güvenli kullanımı kontrol listesi ve süre ve iskele çevresinde yapılamaz belirli eylemleri içermelidir, birbirlerine destek ve güvenlik politikaları ve prosedürleri ile uyumlu hale getirilmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder