21 Haziran 2011 Salı

Merdivenli iskele

Bir Merdiven içinde İskele nasıl kullanılır?

Merdivenler iskele güvenli ve verimli bir şekilde çalışmak gerekir. Kısa merdivenler için, basit bir tahta çok merdivenler için yok, ama olacaktır.Iskele kapsamı standart iskele ve tahtalar bir kombinasyonundan oluşur.Doğru kurulum ile çalışma çok daha kolay ve güvenlidir.Ortalama kişi kendi iskele olmadığından, eğilim olmadan yapmak, ancak kiralama iskele harcanan biraz para, senin hayal kırıklığı azaltmak zaman kazandırır ve yaralanma riskini azaltacaktır.

1
Merdivenlerin dibinde fırıncı iskele bir bölüm oluşturuldu. Iskele farklı türleri farklı birlikte kilit, ancak temelde bir platform tarafından köprülenir iki ucu var. Dar iniş ve merdivenler fırıncı iskele gerektirir. Bir fırıncı iskele farklı yüksekliklerde biter ayarlamanıza olanak tanır, Platform düzeyinde kalmaktadır.Tekerlekleri kilitleme veya tekerlek kilitleri düzgün çalışmaz eğer bunları kaldırın.

2
Merdiven için iskele bir alüminyum ya da çift tahta çalıştırın. Ayarlanabilir bir tahta iyi çalışır.

3
Tahta çıkarınız ve merdivenlerden yukarı iskele taşıyın. Eğer düşerse bu ciddi yaralanmalara neden olabilir, çünkü iskele hareket etmiyor önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder