21 Haziran 2011 Salı

iskele Nasil Satin Alinir

İskele Nasıl Satın Alınır?

Bir yüklenici vardır eğer, tek proje için iskele kiralamak uygun olsa da, sizin kendi iskele satın almak daha ekonomik olabilir. Mevcut iskele birçok stilleri vardır, bu yüzden ihtiyaçlarınıza en uygun olduğu kurmak seçmek gerekir. Iskele satın öğrenmek için okumaya devam edin.

Talimatlar

1
Eğer satın almak istiyorum ne tür bir iskele karar verin. Katlanır iskele zor, çok uzun boylu yüksekte çalışma yapar, büyük bir sertlik ve kolay kurulum sağlar ancak yığın zordur. Standart iskele yuvalar ve parantez ile gelir ve manuel montaj gerektirir, ancak mağaza ve yığın daha kolaydır. Eğer iş içinde en yaparsanız, daha az hava dayanıklıdır kapalı iskele, satın almak, ama genellikle daha kolay taşınabilirlik sağlar kilitleme jantlar ile birlikte geliyor.

2
Yerel Craigslist sayfasında bir ilan veya kullanılmış iskele alarak birkaç dolar kazanmak için arıyorsanız, yerel donanım mağazalarında istedim fark çıkarmak. Satın almadan önce pas, hasar ya da şekilsiz parçalar için tüm parçaları kontrol emin olun.

3
Yerel nalburdan gidin. Birçok donanım mağaza içi mevcut geniş bir iskele seçim var, ancak özel sipariş size istediğiniz herhangi bir yapılandırma mümkün olacak.

4
Araştırma, üreticiler ve mevcut parçaları. Ne olursa olsun iskele tarzı olsun ya da olmasın, kullanılan veya yeni satın alıyorlar, sizin belirlediğiniz için ekstra parça, yedek parça ve eklentileri satın alma edebiliyoruz önemlidir. Yani, farklı firmalardan parçalar karıştırmayın gerektiği gibi seçtiğiniz üretici, ihtiyacınız olacak tüm parçaları yapar emin olun.

1 yorum: