21 Haziran 2011 Salı

İskele Montajı

İskele Montaj nasıl

İskele yerüstü inşaat için geçici çalışma platformları sunuyor. Bir iskele, birden çok işçi tarafından kullanılabilir gibi, bir merdiven daha yararlı malzemeler için yer sağlar ve ortalama merdiven daha güvenlidir olabilir. Orada iskele birçok farklı türleri vardır, ama montaj genellikle çoğu için aynıdır. Iskele monte öğrenmek için okumaya devam edin.

Talimatlar

1
Eğer montaj önce, iskele inşa edecek alan kontrol edin. Zemin seviyesi ve montaj kayma neden olabilecek herhangi bir nem arındırılmış olmalıdır. Yerler için iskele ve bakın size kolayca ve güvenli bir şekilde güvenli tie-ins etkileyecektir alanında herhangi bir engel bulunmadığından emin olun.

2
Zemin yumuşak ve kumlu ise iskele ayakları altında 1 ayak pedleri 1 koyun. Bu seçenek zemin mükemmel düzeyde değilse sarsacak kontrplak büyük bir parça kullanarak daha iyidir. Iskele destekler, ancak onlar gerekli değil gibi Vida seviye yastıkları mevcuttur. Tekerlekler de iskele seviyesine iş, ama sadece sert yüzeylerde tekerleri kullanmalısınız.

3
Birisi size iskele monte yardım isteyin. Diğer kişinin kendilerine Gerekli tüm materyaller geçen süre bir kişi, çerçeve oluşturmak için çalışması gerekir. Iskele monte çalışan kişi her zaman bir güvenlik koşum giymeli.

4
Montaj sırasında hasar iskele parçaları tüm kontrol edin. Hasar görmüş, paslanmış veya şekilsiz parçalar kullanmayın. Uygulamalarının yanı sıra tie-ins yapıların çevreye iskele sabitleyin. Onlar ek bir yük ile başa çıkma emin olmak için, her aşamada, kilit bileşenleri kez daha kontrol edin.

5
Yüksek bölümlere ulaşmak için merdivenleri kullanın. Iskele için platformlar bağlanırken Merdivenler yararlı olabilir, ancak iskele uzun süre ayakta olacaksa, siz bir iskele merdiven eklemelisiniz.

6
Mevcut destekleme karşı bölümleri sıkı çeker ekstra çapraz kuşaklama ekleyerek iskele daha sert olun. Gerilmiş ip veya boru güzel çalışıyor.

7
2-inç plakalar kullanarak iskele platformları ekleyin veya 1 inç kontrplak iki yaprak çift. Her zaman ekipmanları ile güverte aşırı ekstra özen gösterin.

1 yorum: