21 Haziran 2011 Salı

iskele Nedir

İskele Nasıl Çalışır?

İskele nedir?

Yurtiçi İskele Yapısı
İskele metalden yapılmış ahşap levhalar ve tüpler oluşan bir geçici çerçeveli destek düzenlemedir. Bu yapılar üzerinde çalışan işçiler için yukarıda yer destek sağlamak amacıyla inşa edilmiştir. Asya'da, bambu düzenli olarak kullanılan iskele bir türüdür. Destek şekilde inşa edilmiş ise, iskele işçi sağlığı hem de başkaları için hayati tehlikeli olabilir.

İskele: Nasıl Çalışır?

İskele Hızlı Sistem.
Genellikle ev şantiyelerde kullanılan iskele kaplaması, defterler olarak adlandırılan transoms standartlar olarak adlandırılan dikey metal boru ve yatay metal borular olarak adlandırılan kısa metal boru olarak bilinen ahşap platformlar yapılmıştır. Standartlar, dikey metal borular, defterler katılan ve transoms fazla destek için dik bir açı ile ahşap latalar katılmış. Ancak, daha fazla dayanıklılık sağlamak için, çapraz parantez de kullanılmaktadır. Tipik olarak, iskele için klipler birleştirmek ve iskele yapı bir arada tutmak için uygulanır. Ayrıca, iskele inşa zaman ağlar ve / veya nöbet raylar daha fazla güvenlik için kullanılabilir. Günümüz piyasasında, sistem iskele olarak bilinen bir ürün bulunmamaktadır. Sistem iskele sık kullanılan ve birlikte oluklu ve zaten bir iskele yapısı için gerekli plastisite ve dayanıklılık sahip olabilir, çünkü daha iyi bir seçenek ve seçim olarak kabul edilir. Bir kişi bir iskele yapısı kendini inşa karar vermesi, bir sistem iskele ürün yapımı için bir müteahhit işe veya satın almalarda, aynı güvenlik kuralları uygulanacak vardır.

İskeleye çıkmak kolay mı?

İskele üzerinde Men at Work.
Iskele binası için geçerli kurallar çok kesin vardır. Ancak, iskele kendini inşa kişi o gereksiz tehlikeleri ve riskleri önlemek için güvenli bir yapı oluşturabilirsiniz emin olmalıdır. Iskele tehlikeli olarak inşa edilmiş ise, insanlar ya iskele yapısı düşme ya da düşmek gerekir izleyenleri iskele tarafından çarptı alabilir zarar alabilir. Potansiyel zarar tehlikesi olanlar kendinizi, ancak işçiler ve şantiye çevresinde herkes sadece içerir. Hatta gereksiz bir sigorta tazminat talebi veya dava sonucu olabilir. Yalnızca tek bir hikaye eklenmekte olan ise İskele gerekli olmayabilir. Ancak, ihtiyaçlarınızı ne emin olmak için bir inşaatçı ile danışmak en iyisidir. Birçok inşaat iki katlı ve yüksek yapılar için uygun iskele kullanımını öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder