22 Mayıs 2011 Pazar

iskele

Eğer kulelerin monte edilmeden önce bilmeniz gereken ilk şey yer alandır. Dikkatlice Üzerinde kulelerin ağ dahil olacak zemin inceleyin. Bilmeniz gereken şey, ya toprak bile veya düzensiz olması vardır, bu sizin işçiler için uygun güvenlik düzenlemek için yardımcı olacak bu özellikleri bilmek doğa vb kaygan.

Ikincisi, uzay iskele kulesi için kontrol edin. Eğer çok sıkışık odada iskele kulesi montaj yapıyorsanız bu küçük boyutlu kule seçmeniz tavsiye edilir. Bu inşaat sırasında kolaylığı seviyesi artacak. büyük iskeleler kuleleri ile sıkışık alanlarda çalışmak çoğu zaman bazı önemli kaza nedenidir.

iskele kulesinin taban dikkatli olun. ticari yapı. Genellikle taban ve doğru montaj olmadığını yoksul işçilerin bina inşaatı sırasında ciddi kazalara yüzleşmek zorunda olur.
Aslında baz iskele kule montajı sırasında ilk adımdır. Olabildiğince Yani o kadar güçlü olun. Güçlü baz kulenin güçlü yapısını doğru yol açacaktır.

yükseklikleri ekleme bir başka önemli adımdır. Artırabilir veya bacakları kullanarak kulenin yüksekliği azalır. Bu bacaklar istenilen yüksekliğe almak için mevcut baz eklenir. büyük boy sadece aşağı baz dengesizliği nedeniyle ve bacaklar kullanmak düşüyor o kadar çok bacak katmayan, aklında tek bir şey tutun. Iskele uzmanlar kulenin yükseklik kullanılmakta olan temel boyutları üç kat fazla olmamalıdır söylüyorlar. Eğer bu denge senin işçilerin güvenlik ve iskele kulenin gücünü rahatsız durumunda risk altında olabilir.

Kullanım düzeyi üzerinde kuleleri tutmak için yuvalar.
Bazı insanlar istenilen yüksekliğe kazanmak için bu jakları ekleyerek gerçekten büyük bir hata yok. Iyi bu ama ucuz olabilir uzun vadede bu sorunların çoğunu oluşturabilirsiniz. yükseklik kazanıyor Bu yöntem sadece işçilerin güvenlik riskleri de iskele kule yapısı zayıflar. Her zaman kule yüksekliği vermek için özel bacaklarını kullanır.

Bazı iskele kuleleri onlara merdivenler ekleme seçeneği var. Eğer o zaman çok eklem eklerken dikkatli olun bu merdivenleri ekliyoruz. Zayıf eklem güvenliğin yanı sıra yapısının sağlamlığı riski olabilir.

en iyi parçaları ile en iyi iskele kuleleri de bulabilirsiniz.

1 yorum: