22 Mayıs 2011 Pazar

iskele

İskele

Inşaatında çalışan herkes bu sanayi çalışanlarının sunduğu riskler ve güvenlik tehlikeleri ile tanıdık. Her zaman tehlikeler ve dikkate alınması gereken ve işçilere riskini en aza indirmek için yönetilen gerek güvenlik riskleri vardır. Eğer İskele yararlanmak Eğer size etkili ekip ve kendinizi korumak için takip edebilirsiniz bazı ipuçları vardır. inşaat sektöründe, sadece ve çok güvenli olamaz ipuçları yararlanarak çalışma ortamını daha güvenli yapmak ve sadece ilgili tüm taraflara faydalar sağlayabilir işçiler için güvenli.

Eğitim ve öğretim gibi düzenli olarak iskele yararlanarak işçi ile yatırım için önemli bir yönü, bu nedenle cihazı ve aparatları kendi yapıdır. Imalat veya arıza ve yaralanma veya ölüme yol cihaz montajı sırasında inşaat halinde, imalatçı veya işveren cezai ya da olabilir
medenice herhangi accidents.That sorumlu onu doğru yatırım yapmak önemlidir
zaman, kaynak ve uzmanlık ereksiyon ve şantiyelerde kullanılan herhangi bir ekipman üretim miktarı. Bunlar:

İskele sağlanması sürekli seviyede
platformda hareket en aza indirmek için bir çaba karşıt yararlanın
Sağlamak yapısı nitelikli ve güçlü bir kişi tarafından inşa edildi
Işçiler üzerinde şu an için uygulanması engelsiz bir alternatif çıkış, bir kaldırma veya bir merdiven gibi iskele
Sadece sabit korkuluklar ile iskelelerinin faydalanmak
Düzgün tren işçiler üzerinde çalışıyor ve işletim olacak iskele
Düzgün, her kullanımdan önce kontrol edin iskele

zaman ayırmak, bu ve benzeri güvenlik adımlarının her işçi ve çalışanların inşaatta için bir ve daha güvenli daha güvenli bir çalışma ortamı sağlayacaktır takip etmek. Günlük olarak iskele üzerinde çalışan işçiler için uygun eğitim için herhangi bir yerini tutamaz şey var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder