20 Mayıs 2011 Cuma

Guvenlikli iskele

Güvenlikli iskele 2011 yılı ile birlikte adım attığımız yeni bir sürecin adı.

Iskele Güvenlik - tamamen Asansörler Decking Önemi

Iskelelerinin bir bina inşa veya tamir işleri için platformlar destek için kurulan örgütsel yapılar kullanılmıştır vardır. Çoğu ülkede bu üreticiler için maksimum güvenlik sağlamak için inşaat veya onarım çalışmaları personel gerçekleştirmek için bu yapıların yaratmak için zorunludur. Avustralya'da birçok şirket, Perth fiyatla daha makul kaliteli iskelelerinin sağlamak için müşterilerine teklif var. Ve bu şirketler de operatör platformu yol açabilir damla azaltmak, risklere ilişkin hizmetleri sağlayabilir. Bu danışmanlık hizmetleri, iskele yürütülmesi sırasında büyük boy altında işçi,% 26 çok önemli bir güvenlik değere sahip iken aynı ise aynı seviyede, üzerinde yaklaşık 15%.

en iyi yollarından biri tamamen onunla ilişkili asansör binaların kapalı platformdan düşme riskini en aza indirmek için. Bu süreç aynı zamanda yapısını temizlenmez yapacak, tamamen teras, bir güverte yerinde olur bitkilerin tam kaldırabilirsiniz. tablo yerleştirme rağmen, çerçeve asansör ve ikinci asansör hareket ve tamamen en tatmin edici kaplı tüm bitkiler kadar bu işlemi gerçekleştirmek tam bir oyunu ile birlikte geliyor. Bu asansörler uzmanları her zaman platform üzerinde düz kendini kaldır zamanı (tamamen kapalı olan) olması durumunda aşağı geliyor.

Tabii ki tam kapak asansörler tüm yerleştirerek süre panoları karşılamak için boru ve aksesuarları, kişisel deneyim sağlamak için önlemler vardır. Ilk önce bir istenmeyen şekilde iskele performansını etkileyen tüm asansörlerde çatı panelleri varlığıdır. Bu önemlidir, verim platformu tamamen iş için güvenli olsa bile, bir iskele ortalama yoktan düştü. Ayrıca, kaldırıcı kullanılmayan kapakları kapalı ipli olmalı ve kullanıcıların yanlışlıkla bunları kullanmak kalmaması etiketli. Başka bir önemli endişe bazen bir risk değerlendirmesi manuel görevlerini ya da geri mümkün olacağını görmek için yürütülen bu durumda sigortaların, kendi içinde bir risk vardır.

güverte ekleyerek tamamen Avustralya yapı asansörleri sonra, üreticiler yararlanabilir pek çok avantajı vardır. Bu asansör ana avantajı işçiler çalışırken iskele yer almayan bu önemli bir avantaj olduğunu ve ölümcül düşmek değildir. Üreticileri de oldukça çalışanların hiç yeni bir yapı oluşturmak için bekleyen çok, asansör ihtiyacına göre, Komisyon, yeni iş oluşturabilirsiniz. Kullanıcılar gölge kumaş gibi, aynı zamanda malzeme ve çevreleme birim yerine, daha kolay ve daha kolay rutin denetimler yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder